We zijn een beetje vergeten

Wanneer je rust moet nemen, wanneer je verder gaat en weer gaat bloeien. Terug kijken is er niet bij. Alleen maar afgestemd verder gaan. Herstellen en verder gaan.

We kunnen zoveel leren van de natuur. We zijn een Beetje vergeten dat ons lichaam, wijzelf dus onderdeel is van deze aardbol. Ons lichaam regeert net als de natuur ook op de wisselende energie van de seizoenen en de maan. Heb jij dat in de gate? De natuur heeft geen klok zoals wij nodig. Ze is volledig verbonden en in volle vertrouwen met de biologische tijd. Vanuit voelen precies weten wanneer je blad los moet laten. Wanneer je rust moet nemen, wanneer je verder gaat en weer gaat bloeien. Terug kijken is er niet bij. Alleen maar afgestemd verder gaan. Herstellen en verder gaan. Daarom mijn quote voor vandaag: zeg niet “ ik ben gebroken of beschadigd” maar spreek vanuit je hart en zeg “ik sta op, ik heel mezelf en herontdek mijn kracht en ontwikkel mijn geluk”

Ondek meer berichten

Onder de indruk

De combinatie van mindfulness en wandelen in het bos van Zeewolde zorgde er voor dat niets aan ons voorbij ging.

Nieuw begin

Het gevoel vn mijn blote voeten op het zand, het water langs mijn voeten en enkels.Een uur op deze wonderlijk plek geeft mij het gevoel of ik op vakantie ben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *