Holos ontspanningsmassage

Laat stress van je afglijden en zak (weer) in het gevoel van rust en verbinding.

Heb je de behoefte om spanning los te laten, mentaal stil te worden of pijn in je spieren rust te geven? Met een holos ontspanningsmassage help ik je een handje mee om dit aan jezelf te kunnen geven. Mijn afgestemde aanraking nodigt jou uit om te komen voelen, adem maar volledig uit en ontspan onder mijn handen.

Stress reguleren.

Bij een holos ontspanningsmassage ligt je focus bij je ademhaling, lichaam en je gevoel, of beter gezegd bij je innerlijke belevingen. Tijdens deze massage ‘moet’ je helemaal niets behalve aanwezig zijn en ontspannen, je lichaam doet de rest.

Het gevolg van deze manier van masseren is dat het denken verstilt, er meer ademruimte ontstaat en de levensenergie (weer) gaat stromen. Het fysieke lichaam ontspant zich en stress glijd van je af.

Een gelukkiger mens!

Weet je wat nog meer fijn is aan diep ontspannen (wat betekend dat je zenuwstelsel overschakelt van sympatische naar parasympatische)? dus naast het feit dat je je meer bewuster wordt van jezelf, dat je lichaam in een modus komt waarin hij zichzelf kan genezen!

Het lichaam is een enorm wijs wezen, als je met open aandacht in jezelf bent, controle durft los te laten dan komt er rust in de breedste zin van het woord en groeit je gezondheid, op fysiek, mentaal en spiritueel vlak.  Dat maakt een mens gelukkig!

Massagetechnieken.

Tijdens een Holos ontspanningsmassage kunnen er verschillende technieken toegepast worden of worden gecombineerd.

Tijdens een intake gesprek, aan het begin van de massage zullen we bespreken hoe het met je gaat en waar je behoefte aan hebt.

De massage wordt intuïtief gegeven dus het is goed mogelijk dat er tijdens de massage nog wat veranderd.

De volgende technieken kunnen worden toegepast;

  • haptische technieken (energetisch)
  • klassieke massagetechnieken (gericht op spieren en bloedstroom)
  • cupping (bij spierknopen en bindweefselmassage)
  • voetreflexmassage (reflexzone massage)
  • lomi lomi massage (dit is een unieke techniek en wordt niet gecombineerd)

Een sessie duurt ca. 75 minuten incl. voor- en nagesprek. Er wordt in de basis geurloze olie gebruikt maar mocht je een geur in de olie willen dan heb ik verschillende staan. De olie is altijd warm.

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?