Ursula Lankreijer

Mijn naam is Ursula Lankreijer. Purusha is langzaam ontpopt gedurende mijn eigen levenservaringen van vallen en opstaan. Na een lang ziektebed, waarin ik bijna het leven heb verlaten ben ik mij meer dan ooit bewust geworden van de waarde van het leven. Het is mij dankbaar inzichtelijk geworden wat een ongelooflijk intelligent wezen het lichaam is en hoe belangrijk een liefdevolle relatie is met deze fantastische raadgever.

Deze ervaring en kennis heeft mijn missie gevormd. Het lijden wat we ervaren in het leven heeft een boodschap in zich. Deze boodschap komt vanuit de ziel, vanuit je diepste kern.

Hier is niets zweverigs aan. Het is in mijn ogen, zeker in deze bijzonder tijd, pure noodzaak om te leren luisteren naar deze stem zodat we meer en meer kunnen gaan leven vanuit onze eigen autonomie. Zelf de regie pakken over je keuzes en je niet meer laten leven door emoties, gevoelens of overheersende gedachtes, maar ook niet door dwingende of afkeurende meningen van andere mensen.

Bij Purusha heet ik je welkom in je lichaam.

De schoonheid van dichtbij jezelf zijn, dat mag iedereen voelen!

 

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is Purusha?

Purusha betekend bewustzijn. Om ons als mens fysiek en mentaal/emotioneel in balans te voelen is het relevant dat we een goede relatie hebben met ons lichaam en de gevoelsbelevingen. Ursula Lankreijer is het brein achter Purusha. Haar missie is mensen wakker schudden in hun lijf en het zelfbewustzijn te vergroten, om zo de verbinding met onszelf te herstellen en te verdiepen.

KvK 68139158 | BTW NL170290979B01

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?