Ursula Lankreijer

Mijn naam is Ursula Lankreijer, geboren in 1973 in hilversum. Ik ben moeder van 2 eigen en 2 kadokinderen. Samen met mijn man hebben wij een prachtig samengesteld gezin. Ik ben een ambitieuse en nieuwsgierige vrouw die met twee benen op de grond staat. Mijn hobby’s zijn, schilderen, tuinieren, wandelen, padellen, toer fietsen, heerlijke diepgaande gesprekken voeren met een goed glas wijn of gewoon een lekkere kop jasmijn thee. Ik vind het zalig om gezonde maaltijden te bereiden voor mijn gasten, omdat ik weet hoe blij hun lichaam ervan wordt. Ik ben super fanatiek met het spel ‘ticket to ride’ of ‘kolonisten van catan’ en vind een bank hang avond ook zalig met een zak zoute wokkels chips en een romantische film.

 

 

Mijn verhaal

Het is mijn missie om mensen in beweging te brengen met de geest in en naar het lichaam. Het bewustzijn vergroten van het eigen lijf, de eigen essentie en kracht, om zelfvertrouwen en zelfliefde te vergroten. Op die manier krijgt iemand meer regie over zijn of haar eigen leven (terug).

Mijn persoonlijke verhaal  hierin is een vrouw van 30 jaar die met een septische shock 7 weken in het ziekenhuis terecht komt. 4 weken op de IC, waarvan 3 aan de beademing, waarvan 2 in coma. De eerste 4 dagen waren levensbedreigend. Haar hele lichaam stond stil, alleen haar hart heeft twee weken lang, met 160 slagen per minuut, een top prestatie geleverd, en samen met de antibiotica en liters nieuw bloed het leven gered van deze jonge moeder.  Na twee weken aan 1 stuk door dromen over de raarste en herhalende dingen werd ze wakker. Ogen open, bewust van alles maar haar lichaam bewoog niet, geen stem vanwege de tube. Niets kunnen vragen, niets zelf kunnen doen. Alleen maar liggen, voelen, denken, ervaren en volledig Zijn. Niet eens zelf ademen.

Ze denkt “waarom maak ik dit mee? Wat is er in vredesnaam gebeurd?” In afstemming met het lichaam dat zo immens zwak was geworden weer rustig aan kracht opbouwen. Zelf leren ademen, zelf leren zitten, zelf leren lopen. Na 7 weken kwam ze weer thuis. Een transformatie had plaatsgevonden, het zelfbewustzijn groeide en de ene verandering naar de ander werd ingezet. Scheiding, kleine kinderen opvoeden, depressie, studie en persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Steeds een stapje dichterbij haar eigen waarheid.

Deze vrouw ben ik zelf. Mijn ziekte vertelde mij dat ik nooit volledig aanwezig ben geweest in mijn lijf, in mijn leven. Ik leefde mijn leven zonder doel, op automatische piloot. De zoektocht begon na mijn kantelpunt. Ik ben dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren om de mensheid het handje op weg te kunnen helpen naar een liefdevoller bestaan.

 

 

 

Relevante opleidingen

 • Trauma regulatie 2, Upledger instituut – 2021
 • HBO studie, holos academie voor massagetherapie,
  inclusief trauma regulatie 1 van Upledger instituut- 2017/2021
 • Mindful walk, mindfulRun nederland – 2018
 • Mindfulness training CvM Amsterdam – 2017
 • Cupping therapie, Zonnevlecht opleidingen –  2015
 • Bindweefselmassage, Zonnevlecht opleidingen – 2013
 • Verschillende sportopleidingen, (medisch) fitness, Rugfit, perfect pilates,
  functioneel trainen en personal training – 2009/2017

ti4

ct 4

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer