Holos massagetherapie

Ieder mens heeft behoefte aan rust, liefde en balans. Dat is voor niemand anders. Wel is het levenspad die we afleggen voor ieder mens anders. Dat hoort ook zo! Onderweg hebben we soms behoefte aan ondersteuning om onszelf weer te vinden en tot rust te komen. Ook kunnen we op ons pad hulpbehoevend worden bij (langdurige en onduidelijke) pijn in het lichaam of het gevoel.

Holos massagetherapie brengt je met zachte aandacht dichterbij jezelf om een eventuele onbalans te verduidelijken en te herstellen. 

Wat is holos massagetherapie

Holos massagetherapie is een lichaamsgerichte therapie en holistische coaching. Deze integrale zorg benaderd fysieke en mentaal/emotionele klachten vanuit een holistisch oogpunt.

Er wordt dus gekeken naar het totale beeld van het mens zijn en het leven. Gedachtes, gevoelens, emoties, levenservaringen, het sociale leven en werk, spiritualiteit en het lichaam met zijn sensaties, alles is verbonden en beïnvloed elkaar.

Holos massagetherapie gaat over aandacht, aanraken, geraakt worden en bewustwording. Jouw aandacht is de energie die licht zal schijnen op dat wat er leeft in jou. Zo kom je dichterbij jezelf..

Mijn handen en voelende aanwezigheid zullen je richting geven bij deze  innerlijke reis.

Hoe ziet een sessie eruit?

Hoe een sessie eruit ziet is elke keer weer anders en is afhankelijk van jouw behoefte en hulpvraag. Tijdens ons voorgesprek zal duidelijke worden wat er voor jouw nodig is. We bepalen dan samen welke massage we gaan toepassen en of je meditatie of yoga oefeningen nodig hebt.

De volgende technieken en methodes (kunnen) worden toegepast:

Waarom en wanneer!

Voor mij, Ursula is het lichaam de weg naar rust, antwoorden en harmonie. Via het lichaam ontmoet we onszelf precies zoals het is! Dit is een hele waardevolle ontmoeting en in mijn ogen de belangrijkste relatie is die we hebben in het leven.

Het doel van mijn behandelingen is dat een mens meer in voelend contact mag komen met zijn eigen lijf en energie. We kunnen op die manier dat wat geheeld wil worden de ruimte geven en eventueel inzichtelijk krijgen welke stappen we kunnen zetten om (meer) balans en plezier te ervaren in het leven.

Alles draait om liefde! Ook begint elke verandering die we willen zien in de wereld bij onszelf! Hoe cliché dit ook allemaal klinkt het is gewoon zo!

Hier is niets zweverigs aan maar gewoon met twee voeten op de grond een feit!

Wanneer holos massagetherapie:

  • Bij alle (chronische) fysieke pijn en ongemakken en de nieuwsgierigheid naar de oorzaak ervan.
  • Stress en trauma regulatie
  • Burn-out en overspannenheid
  • Depressie en eenzaamheid
  • Fybromyalgie en Reuma
  • Rouw verwerking
  • Gevoel van uit balans zijn op welk vlak ook
  • Levensvragen, innerlijke vraagstukken

Specialisatie:

  • bekken gerelateerde klachten (heupen, si gewricht, onderrug, bekkenbodem, buikorganen, sexualiteit, onzekerheid, instabiliteit, weinig zelfgevoel of eigenwaarde etc.)

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?