Nieuw begin

Het gevoel vn mijn blote voeten op het zand, het water langs mijn voeten en enkels.Een uur op deze wonderlijk plek geeft mij het gevoel of ik op vakantie ben.

De zee. Het eerste wat ik doe bij het eerste aangezicht van het water als je de duinen oploopt is een zucht van verlichting geven. Er valt direct iets van mij af. De zilte geur vult mijn longen en ik sluit even mijn ogen. Neem het eerste zintuiglijke contact op met deze magische plek. Het geluid vn de golven. De meeuwen en de wind. Naast het bos DE plek voor mij om los te laten. Niets evenaart de effecten zo op je bodymind als de voortdurende beweging van deze plek. Het gevoel vn mijn blote voeten op het zand, het water langs mijn voeten en enkels.Een uur op deze wonderlijk plek geeft mij het gevoel of ik op vakantie ben.

De verbinding met moeder aarde. Wat een kracht. Overweldigend. Mijn lichaam voelt zich vrij en opgeladen. Mijn ademhaling gaat mee in deze beweging. Mijn hoofd wordt er stil van.En ik kom tot de conclusie โ€œhier wil ik vaker ZIJNโ€. De ruimte die ontstaan in mijn hoofd geeft ruimte voor een immens leuk idee โ€œ een weekend mindful wandelen aan zeeโ€๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ˜ƒ… al wandelend laat ik dit idee landen en zie voor me hoe ik meerdere mensen blij kan maken op deze zalige plek op aarde. Mooi weekend allemaal ๐Ÿ™๐ŸŒŠโ˜€๏ธ

Ondek meer berichten

Onder de indruk

De combinatie van mindfulness en wandelen in het bos van Zeewolde zorgde er voor dat niets aan ons voorbij ging.

We zijn een beetje vergeten

Wanneer je rust moet nemen, wanneer je verder gaat en weer gaat bloeien. Terug kijken is er niet bij. Alleen maar afgestemd verder gaan. Herstellen en verder gaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *