Haptische massage

Haptonomie betekent “de wijze van aanraken” en gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. Gevoelens en gedachtes vibreren en hebben effect op onze levensenergie. Bij een disbalans voel je je donker, zwaar en leeg. Bij haptische massage staat je energetische lichaam centraal. Er is ruimte voor alles wat naar boven komt. Leren luisteren naar de taal van je lichaam is een must om goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Bewustwording

Bewustwording van wat wordt gevoeld geeft helderheid over hoe wij ons voelen en wat heeft gemaakt dat wij ons zo voelen. Deze bewustwording geeft duidelijkheid over waar we op dit moment zijn en wat er n u bij ons speelt. Het lichaam heeft zo zijn eigen systeem, zijn eigen wijze om ons duidelijk te maken hoe het zich voelt. Het lichaam liegt nooit! Het zal altijd trachten ons in een vroeg stadium te waarschuwen hoe het er voor staat en waar aandacht aan dient te worden gegeven. Onze spieren, bindweefsel, organen en hormonen spelen een belangrijke rol bij deze waarschuwingen.  Zij geven aan hoe het voelt, waarbij de locatie iets kan zeggen over een mogelijk thema.

Eenvoudig een afspraak maken!

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer