Haptische massage

Haptonomie betekent “de wijze van aanraken” en gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. Gevoelens en gedachtes vibreren en hebben effect op onze levensenergie. Bij een disbalans voel je je donker, zwaar en leeg. Bij haptische massage staat je energetische lichaam centraal. Er is ruimte voor alles wat naar boven komt. Leren luisteren naar de taal van je lichaam is een must om goed voor jezelf te kunnen zorgen.

Bewustwording

Bewustwording van wat wordt gevoeld geeft helderheid over hoe wij ons voelen en wat heeft gemaakt dat wij ons zo voelen. Deze bewustwording geeft duidelijkheid over waar we op dit moment zijn en wat er nu bij ons speelt. Het lichaam heeft zo zijn eigen systeem, zijn eigen wijze om ons duidelijk te maken hoe het zich voelt. Het lichaam liegt nooit! Het zal altijd trachten ons in een vroeg stadium te waarschuwen hoe het er voor staat en waar aandacht aan dient te worden gegeven. Onze spieren, bindweefsel, organen en hormonen spelen een belangrijke rol bij deze waarschuwingen.  Zij geven aan hoe het voelt, waarbij de locatie iets kan zeggen over een mogelijk thema.

Kenmerken haptische massage

  • Bewust worden van de levensenergie en eventuele blokkades.
  • Er is ruimte voor alles wat zich aandient.
  • Er hoeft niets te veranderen of te verbeteren.
  • Focus ligt op contact maken met het lichaam, de ademhaling, de energie en de eigen ruimte.
  • Toepasbaar bij fysieke klachten en mentaal/emotioneel disbalans.
  • Wordt toegepast bij de chakra massage; polariteiten massage.

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is Purusha?

Purusha betekend bewustzijn. Om ons als mens fysiek en mentaal/emotioneel in balans te voelen is het relevant dat we een goede relatie hebben met ons lichaam en de gevoelsbelevingen. Ursula Lankreijer is het brein achter Purusha. Haar missie is mensen wakker schudden in hun lijf en het zelfbewustzijn te vergroten, om zo de verbinding met onszelf te herstellen en te verdiepen.

KvK 68139158 | BTW NL170290979B01

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?