Facebook donatie en win actie

Tickets online lessen = een vrijwillige donatie per les, naar eigen gevoel gekozen. Maak je bijdragen over naar: NL 59 ABNA 0829433694 t.n.v. purusha onder vermelding van “donatie online les” en je voor- en achternaam (ivm de win actie, zie onder). 

Op facebook geef ik vanaf 1 april tot eind mei elke week live lessen. Mijn doel is om zo veel mogelijk mensen in beweging te brengen en te houden, maar ook om de nodig ontspanning en rust te bieden in deze bizarre tijd. Normaal gesproken geef ik de sportlessen bij sportcentrum Zeewolde en de Meditatie’s elke maand een zondag ochtend bij mij in de praktijk. Maar alles staat nu stil . Ik mis het lesgeven enorm. Op deze manier kan ik toch blijven doen wat ik heel graag doe, namelijk mensen bewust maken van zichzelf door contact te maken met het lichaam. 

Het lesrooster:
Op dinsdagochtenden om 10 uur geef ik pilates,
Op vrijdagochtenden om 10 uur geef ik minful yoga,
Op donderdagavonden om 20 uur meditatie. 

Wil je meedoen met de lessen? via onderstaande button kom je op mijn FB pagina. Zijn wij geen vrienden? nodig mij dan uit om te connecten.

Wat kosten deze lessen? en wat kun je winnen?  alles hierover vind je in de text hieronder!

Donatie over maken naar:

NL 59 ABNA 0829433694 
t.n.v. Purusha
onder vermelding:
donatie online les en je voor- en achternaam.

Stuur mij deze donatie met de aandacht bij je hart en voel de liefde van het geven. Mijn dank is groot voor iedere gift. 

lets share love!

Donatie en win actie

Voor deelname aan mijn lessen vraag ik een vrijblijvende bijdrage van je. Hoe hoog je bijdrage is mag je vanuit gevoel zelf bepalen. Wat de lessen je waard zijn kun je per les of per week of per maand aan mij overmaken door een betaalopdracht in je bankieren app aan te maken.  Op deze manier helpen we elkaar.

Win actie

Elke twee weken maak je door te doneren kans op een massage cadeau bon van 10 euro. Eind mei trek ik een winnaar voor een gratis 60 minuten massage bij mij in de praktijk. 

Hoe fijn is dat. Als we elkaar straks weer mogen opzoeken en aanraken is een massage een traktatie om deze crisis echt te gaan loslaten.

Belangrijk is daarom dat je je voor- en achternaam goed vernoemt en dat wij vrienden zijn op FB,  zodat ik contact met je op kan nemen als je gewonnen hebt. Ik zal de winnaars op FB bekend maken. 

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?