Mindfulness training

Mindfulness is een vaardigheid die kan worden getraind en versterkt door meditatie en integratie in het dagelijks leven.

We hebben allemaal een automatisch reageren of handelen in ons. Dingen die zo gewoon zijn geworden dat we ze doen zonder na te denken. Deze automatische piloot is super handig en noodzakelijk, maar kan ook in de weg gaan zitten. Je kunt in een reactieve staat terecht komen waarin je niet meer herkent wat het beste is voor jou in een bepaalde situatie. In plaats daarvan ga je alleen reageren zonder na te denken of te voelen en kies je niet altijd het beste voor jezelf

Mindfulness laat je de alternatieven zien door ruimte te creëren tussen wat er is gebeurd en je automatische reactie. In deze ruimte word je je bewust van je lichamelijke sensaties, gedachten & emoties, en van daaruit kun je een respons kiezen

Wat is mindfulness? dat lees je HIER

 

 

De 8 weekse Mindfulness training

De 8 – weekse Mindfulness Based Stress Reduction Training (MBSR) vindt plaats in groepen van 4 tot 10 deelnemers. Elke week is er een groepssessie van 2,5 uur. Tijdens deze sessies zullen we:

  • Het thema van de week bespreken
  • Meditatie / beoefening ervaringen delen
  • Ontdekken van Mindfulness voor jou individueel betekent

In de 6e week hebben we een stilte dag  waarin alle ervaringen en oefeningen samen komen.

Iedere week zal ik je aanmoedigen om zelf aan de slag te gaan met meditaties en oefeningen. Per dag zal dit ongeveer 60 min zijn. De training is best intensief en wanneer je een gedragsverandering in gang zou willen zetten en jouw patronen wil doorbreken, dan zal hier tijd in gaan zitten. Wanneer je hieraan committeert en oefent dan zal je tot mooie nieuwe inzichten komen..

Prijs:  voor de deze 8 weekse training: € 550,00

 

Data training

19 oktober 2022 | stilte dag 27 november Wil je graag deelnemen maar past deze datum je niet? laat dit dat aub weten.

Docent Sylvia Ebbens-Wenting

Mijn naam is Sylvia Ebbens-Wenting en ik woon in Almere met mijn man en dochter. Nadat ik 12 jaar een mooie carrière in de Internationale Fashion & Retail had mogen beleven, werd het tijd voor een nieuw pad.

Doordat ik als coach ervaring heb met een burn-out en alle technieken die ik in de sessies gebruik zelf ook dagelijks toepas, weet ik als geen ander wat jij tegenkomt in je proces.

Mijn trainingsstijl is praktisch, zodat je alles meteen kunt inzetten na de sessie. Ik heb natuurlijk veel theoretische achtergrond over wat stress met je gedachten, emoties en gedrag doet, maar jouw traject zal vooral focussen op het zelf ervaren.

Eigenaar Syl & Mind I www.sylandmind.com/nl/
Mede-eigenaar mindful fundament I www.mindfulfundament.com
Vanuit je eigen ervaring heb je de grootste kans op duurzaam gedragsverandering.

Meld je vandaag nog aan !

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?