Klankenreis

Eens per maand organiseert Purusha in samenwerking met Ellen Hettema een klankreis. Bij deze reizen word je zacht en vriendelijk uitgenodigd om te komen luisteren en vooral om te komen voelen.

De trillingen bereiken je diepe kern. Gedachtes raken op de achtergrond en spanning krijgt alle ruimte om van je weg te glijden. Een moment van ware ontspanning die je dichtbij jezelf brengt.

 

 

Wat kun je verwachten

Al liggend op een mat mag je alle klanken en trillingen tot je laten komen en ze in je opnemen. Naast de diverse klankschalen zijn er ook andere uitheemse instrumenten te ervaren en zal de stem van Ellen ook een bijzondere ervaring zijn. Je wordt uitgenodigd je te laten meevoeren door de verschillende klanksferen.

Er is voor ieder een yogamatje, kniekussen en fleecedeken aanwezig maar neem voor extra comfort gerust nog een extra matje, dekentje of kussen mee.

Locatie: Gildenveld 20A (Purusha)
Tijd aanvang: 19:15 | start 19:30
Duur: 1,5 uur
Prijs: € 25,00 (studenten en jongeren € 20,-)

Data 2024

Zondag 21 april | 19:30Vrijdag 24 mei | 19:30Vrijdag 28 juni | 19:30

Even voorstellen

Ellen Hettema

Ik ben een 55 jarige vrouw met een flinke dosis levenservaring, veerkracht en mensenkennis. Ik sta graag met een open hart naast mensen en probeer door mijn aanwezigheid, aanbod en vaardigheden, het lichter voor hen te maken en hen weer in hun kracht te laten komen.

Muziek en klank spelen al sinds mijn jeugd een belangrijke rol in mijn leven en ik vind het geweldig dat ik dat ook beroepsmatig vorm heb mogen geven. Ik heb al jaren kennis, inspiratie en ervaring opgedaan met het werken met klankschalen en andere instrumenten.

Het is prachtig om te ervaren wat klanken, trillingen en resonantie kunnen betekenen voor mensen. Zoals energetische disbalans opheffen en/of ons in staat stellen eigen diepere bewustzijnsniveaus te ontdekken. Ik stem in het moment van ons samenzijn, de klanken af op hen die aanwezig zijn.

Daarnaast loop ik in mijn praktijk op betrokken wijze een stukje mee met mensen in div levensprocessen. De binnenwereld staat daarbij centraal.
Intuïtie, resonantie, bewustwording, (sound)healing en zelfliefde zijn daarbij belangrijke kernwoorden.

Ellen Hettema, praktijk voor zelfontplooiing en healing:
http://www.ellenhettema.nl/

Meld je vandaag nog aan !

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?