Holistic Pulsing

Holistic Pulsing wordt ook wel een massage van de binnenkant van het lichaam genoemd. Holistic pulsing is een zachte behandelwijze, waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Het pulsen heeft zijn weerslag op het water in ons lichaam. De beweging die opgang komt zet zich voort tot de verste uithoeken van het lichaam, zoals bij een rimpeling van het wateroppervlak wanneer daar een steentje in gegooid wordt. Via pulsen kun je tot meer lichaamsbewustzijn komen, cliënten beschrijven dikwijls een sensatie van terugkeer tot de vroege kindertijd.

 

 

 

Ritmisch

Pulsen is een ritmische beweging. Je ligt met je kleding aan op je buik of rug of zij op de massagetafel terwijl je lijf zachtjes en afgestemd wordt gewiegd. De puls kan variëren van heel klein tot groot , van zacht tot krachtig en van gelijkmatig tot verassend. Pulsen kan een gevoel van koestering en geborgenheid. geven. Hierdoor kan het veiliger voelen om in overgave aanwezig te zijn bij wat er te ervaren is.

Pulsen heeft zijn weerslag op het water in ons lijf. Door de ritmische beweging komt het water in ons zacht in beweging. Dit heeft zijn invloed op onze weefsels en zenuwstelsel. Er ontstaat een  algehele ontspanning en de blokkades in spieren en weefsels krijgen ruimte. Door deze afgestemde en zachte benadering is deze methode zeer geschikt bij veel pijn en chronische ziektes. Denk aan fibromialgie en reuma.

Focussing wordt toegepast bij het innerlijk proces dat ontstaat.  Zo kan holistic pulsing een hele mooie bijdrage leveren bij het mentaal en emotioneel helen van het systeem.

Eenvoudig een afspraak maken!

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer