Jaaaa!! ik investeer in mezelf met wandeltherapie

let op!! ACTIE LOOPT TOT 19 MAART!

Wandeltherapie helpt je op weg bij innerlijke vraagstukken, onzekerheden en bij fysiek ongemak.

Schrijf je vandaag in voor

5 wandelingen en betaal maar € 199,-

Wandeltherapie is natuur en beweging, is holistische coaching en mindfulness, plezier en ontspanning. Waarom? omdat deze combi een mens gelukkig kan maken.

Wat kun je verwachten!

Frisse lucht en natuur

Me-time in het bos met alle ruimte voor jouw verhaal en gevoel. We gaan wandelen en doen oefeningen, we zijn in gesprek en snuiven de frisse lucht op.

Bewegen met lijf en aandacht

Beter voelen is beter weten wat goed voor je is. Bij deze begeleide wandelingen loop je stap voor stap dichter naar jezelf toe.

Ursula lankreijer

Founder Praktijk Purusha

Over ursula

Wie ben ik? Dat vind ik een lastige vraag, omdat ik mezelf niet graag in een hokje stop of één rol kan geven. Laat ik dan vertellen dat ik een vrouw ben met verschillende rollen. Ik ben moeder van 2 eigen en twee kado kinderen, ik ben de vrouw van een fantastische man, ik ben vriendin van vele liefdevolle vriend(inn)en en ben dochter en grote zus. Ik ben pilates en yoga docent en ben gek op mijn rol als wandelcoach.

Als mens ben ik volledig gelukkig met alles wat het leven mij aangereikt heeft. Het heeft mij gebracht waar ik nu sta en mee bezig ben. Door het vallen, opstaan, ontdekken in mijn eigen leven ontstond er een nieuwe waardevolle rol, de rol van holistisch therapeut. In deze rol komt alles samen wat ik zelf heb geleerd en is mijn missie duidelijk geworden. Het is mijn taak om mensen bewust te maken van zichzelf via het lichaam. De meeste mensen beseffen niet hoeveel het lichaam voor ons doet en wat voor wijsheid hij bezit. Mijn liefde voor het lijf is immens groot. Dit andere laten ervaren en zien wat het met ze doet maakt mij zielsgelukkig.

Ben jij op zoek naar een leuke cursus?

Schrijf je vandaag in voor 5 wandelingen en betaal maar € 199,-

copyright 2024 praktijk purusha

<\span>
Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?