WE GAAN WEER STARTEN!

SCHRIJF JE NU IN MET 50% KORTING

Een geweldige wandelcursus van 6 weken in de bosrijke omgeving van Zeewolde. Lekker je hoofd leegmaken en tot jezelf komen. We zijn er wel aan toe!

Schrijf je vandaag in voor

Mindul wandelen cursus

Lekker buiten! Geen gedoe en gezellig corona proof de natuur in.

Wat kun je verwachten!

6 weken lekker buiten

Je gaat op avontuur blalalalalla

Wat nog meer

nadenken , samen zijn balalalal

Ursula lankreijer

Founder Praktijk Purusha

Over ursula

Wie ben ik? Dat vind ik een lastige vraag, omdat ik mezelf niet graag in een hokje stop of één rol kan geven. Laat ik dan vertellen dat ik een vrouw ben met verschillende rollen. Ik ben moeder van 2 eigen en twee kado kinderen, ik ben de vrouw van een fantastische man, ik ben vriendin van vele liefdevolle vriend(inn)en en ben dochter en grote zus. Ik ben pilates en yoga docent en ben gek op mijn rol als wandelcoach.

Als mens ben ik volledig gelukkig met alles wat het leven mij aangereikt heeft. Het heeft mij gebracht waar ik nu sta en mee bezig ben. Door het vallen, opstaan, ontdekken in mijn eigen leven ontstond er een nieuwe waardevolle rol, de rol van holistisch therapeut. In deze rol komt alles samen wat ik zelf heb geleerd en is mijn missie duidelijk geworden. Het is mijn taak om mensen bewust te maken van zichzelf via het lichaam. De meeste mensen beseffen niet hoeveel het lichaam voor ons doet en wat voor wijsheid hij bezit. Mijn liefde voor het lijf is immens groot. Dit andere laten ervaren en zien wat het met ze doet maakt mij zielsgelukkig.

Ben jij op zoek naar een leuke cursus?

Schrijf je vandaag in voor Mindul wandelen cursus

copyright 2024 praktijk purusha

<\span>
Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?