De MindWalk

De mindWalk is een groepswandeling die iedere maand een paar keer wordt georganiseerd, speciaal voor diegenen de behoefte heeft om op te laden, het hoofd leeg te maken en tot rust te komen. Het is een leuke en ontspannen wandeling met lichaamsgerichte mindfulness oefeningen midden in de natuur. Gezelligheid, stilte, beweging en bewustzijn zijn de ingrediënten voor deze wandelingen.

 

Thema wandeling

De natuur heeft automatisch al een rustgevend effect op ons systeem, hoef je helemaal niets voor te doen. Beweging is waar ons lichaam voor gemaakt is, dus breng je deze twee bij elkaar, dan doe je het al super goed voor jezelf. De mindWalk doet er nog een schepje boven op met de aandacht oefeningen vanuit de mindfulness. Hierdoor kom je daadwerkelijk dichterbij jezelf en zal je rust en ontspanning ervaren na de wandeling.

De mindWalk is ook een thema wandeling. Bij een seizoenswisseling hebben we het over de invloed van het betreffende seizoen op ons systeem. Een thema uit de mindfulness zou kunnen zijn ‘de kracht van aandacht’ of ‘ademhaling’ of ‘ hoe laat je los” etc. Hier vertel ik dan wat over en we doen er eventueel gericht een oefening voor. (De vroege vogel wandeling heeft vooral de beleving van de vroege ochtend als thema en de afsluiting met elkaar)

Vroege vogel wandeling met klein ontbijtje:

Wanneer de zon net op is, wordt de natuur langzaam wakker. De dieren, de stilte, de rust en soms de frisse ochtend dauw zijn een bijzonder begin van de dag. Met wat geluk kom je ook dieren tegen. Deze wandelingen zijn voor de echte vroege vogels. In het voorjaar start de wandeling al om 6 uur.
De afsluiting is gezamenlijk met een kopje thee en wat lekkers (ontbijtje) waar ik voor zal zorgen. (uiteraard mag je ook zelf wat meenemen). De wandeling duurt in totaal ca. 2 uur.

Corona

We wandelen met maximaal acht mensen, twee groepen van vier. De 1,5 meter afstand is buiten prima te waarborgen en als je een mondkapje wilt dragen, geen probleem.

 

Wandel data

Zondagochtend 9 mei om 9:30Woensdagavond 12 mei om 19:30Woensdagochtend 19 mei om 9:00Zondagochtend 30 mei 6:00 "vroege vogel wandeling.Juni: wo.avond 9 juni 19:30 / zo.ochtend 13 juni 9:30 / wo.ochtend 16 juni 9:00 / do.avond 24 juni 19:30 / "vroege vogel" wandeling 27 juni 7:00

Aanmelden

De mindWalk is geen cursus  en je hoeft er ook geen abonnement voor af te sluiten.

De eerste keer

Opgeven doe je simpel via de ‘aanmelden’ button op deze pagina. Je komt dan op de afspraken pagina waar je bij categorie en dienst de mindWalk aangeeft. Vervolgens geef je één van de bovenstaande data op, vul je je gegevens in, en druk je op verzenden. Je krijgt van mij zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Wil je vaker mee wandelen?

Na de eerste aanmelding heb je een inlog aangemaakt voor je eigen ruimte op mijn website. Wanneer je inlogt kom je op je eigen pagina terecht, waar je al je afspraken met mij kunt inzien, verzetten en maken.

Rechts zie je ‘opnieuw inplannen’ staan. Daar kun je heel simpel de afspraak voor een nieuwe wandel datum inplannen.

 

Informatie

  • Prijs losse wandeling: € 10,00  (contant meenemen aub).
  • Wandel 8 rittenkaart: € 70,00 ( € 8,75 per wandeling, 8 maanden geldig, te gebruiken voor elke mindWalk)
  • Duur: ca. 1,5 uur
  • Afstand: ca. 5 km
  • Locatie: Wisselt per wandeling. Dit krijg je ruim van te voren via de mail, met een google maps link van mij te horen.
  • Kleding advies: Stevige wandelschoenen die tegen een stootje kunnen. Soepele en voldoende warme kleding. Bij nat weer een plu of capuchon.
  • Extra: Rugzakje met drinken en wat lekkers. Je telefoon om mooie foto’s te maken.

Meld je vandaag nog aan !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer