De MindWalk

De mindWalk is een groepswandeling die iedere maand een paar keer wordt georganiseerd. Het is een leuke en ontspannen wandeling met lichaamsgerichte mindfulness en qi-qong oefeningen. Deze wandelingen brengen je terug naar jezelf en de natuur, ze maken het hoofd leeg en laten je je lichaam weer voelen. Gezelligheid, stilte, beweging en bewustzijn zijn de ingrediënten voor deze wandelingen, die voor iedereen geschikt is.

 

Thema wandeling

De mindWalk is meestal een wandeling van ca. 5 km. Alleen de ‘vroege vogel wandeling’ wil nog wel is iets langer zijn.  Wandelen is gezond. Het lichaam is gemaakt om te bewegen en in het bos wordt elke cel in ons lijf blij.
Naast wandelen doen we ook lichaamsgerichte oefeningen zoals stretching en yoga. Er zullen simpele meditaties gegeven worden en soms is er de uitnodiging om je zintuigen bewust open te zetten. In het hier en nu komen is het doel, daarmee maak je je hoofd stiller en kan je hele systeem opladen.

Er is een thema gebonden aan de wandeling die te maken heeft met het betreffende seizoen. Je krijgt informatie vanuit de chineese geneeskunde, over de invloed van de seizoenen op je hele systeem. De oefeningen zijn afgestemd op jouw levensenergie.

Corona

We wandelen met maximaal acht mensen, twee groepen van vier. De 1,5 meter afstand is buiten prima te waarborgen en als je een mondkapje wilt dragen, geen probleem.
Wanneer je angstig bent om ziek te worden wil ik je van harte uitnodigen om toch mee te gaan. Angst is erg slecht voor de gezondheid. De wandelingen zullen je helpen om meer te ontspannen zodat je lichaam zich kan herstellen.

 

Wandel data

21 april, woensdagochtend om 9:00 uur 22 april, donderdagavond om 19:30 uur25 april, zondagochtend 7:00 uur, "Vroege vogel" wandeling, Mei: zo.ochtend 9 mei 9:30 / wo.avond 12 mei 19:30 / wo.ochtend 19 mei 9:00 / "vroege vogel" wandeling, zo.ochtend 30 mei 7:00 Juni: wo.avond 9 juni 19:30 / zo.ochtend 13 juni 9:30 / wo.ochtend 16 juni 9:00 / do.avond 24 juni 19:30 / "vroege vogel" wandeling 27 juni 7:00

Aanmelden

De mindWalk is geen cursus  en je hoeft er ook geen abonnement voor af te sluiten.

De eerste keer

Opgeven doe je simpel via de ‘aanmelden’ button op deze pagina. Je komt dan op de afspraken pagina waar je bij categorie en dienst de mindWalk aangeeft. Vervolgens geef je één van de bovenstaande data op, vul je je gegevens in, en druk je op verzenden. Je krijgt van mij zo snel mogelijk een bevestiging van je aanmelding.

Wil je vaker mee wandelen?

Na de eerste aanmelding heb je een inlog aangemaakt voor je eigen ruimte op mijn website. Wanneer je inlogt kom je op je eigen pagina terecht, waar je al je afspraken met mij kunt inzien, verzetten en maken.

Rechts zie je ‘opnieuw inplannen’ staan. Daar kun je heel simpel de afspraak voor een nieuwe wandel datum inplannen.

 

Informatie

  • Prijs losse wandeling: € 10,00  (contant meenemen aub).
  • Wandel 8 rittenkaart: € 70,00 ( € 8,75 per wandeling, 8 maanden geldig, te gebruiken voor elke mindWalk)
  • Duur: ca. 1,5 uur
  • Afstand: ca. 5 km
  • Locatie: Wisselt per wandeling. Dit krijg je ruim van te voren via de mail, met een google maps link van mij te horen.
  • Kleding advies: Stevige wandelschoenen die tegen een stootje kunnen. Soepele en voldoende warme kleding. Bij nat weer een plu of capuchon.
  • Extra: Rugzakje met drinken en wat lekkers. Je telefoon om mooie foto’s te maken.

Meld je vandaag nog aan !

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer