After Corona Traject

Corona krijgen en doorstaan wordt zeer verschillend ervaren. Ook het herstellen hiervan is bij iedereen anders. Toch blijkt dat bij de meeste mensen het genezen van dit virus een lange nasleep kan hebben.

Het aftercorona wandeltraject helpt bij het herstellen van corona. Dit traject is gericht op het verbeteren van de ademhaling, de fysieke kracht en de mentaal/ emotionele balans en kan ingevuld worden naar wens.

Fysieke en Emotionele weerslag

Bij ziekte moet het lichaam hard werken om te herstellen. Dit kost het lijf veel energie en kracht. Corona laat nogal zijn sporen achter na herstel, zowel fysiek als mentaal/emotioneel.
Benauwdheid, kortademigheid, vermoeidheid en een zwak en onevenwichtig lichaam zijn veel gehoorde fysieke klachten die lang kunnen duren. Zuurstof is tenslotte de eerste levensbehoefte,  dus wanneer de ademhaling nog niet optimaal is functioneer je hele systeem niet optimaal.

Naast de fysieke klachten kunnen er ook emotionele problemen ontstaan zoals angsten en onzekerheid over de eigen gezondheid of  boosheid en irritatie over de duur van het herstel. Het lichaam voelt nog lang niet als de oude en vraagt nog om veel aanpassing.

Wat je lijf nodig heeft is een luisterend oor. Het luisterende inwendige oor van jouw aandacht.

WAT KUN JE VERWACHTEN

Duur: 30-60 minutenPrijs: vanaf € 25,00Trajecten: 5 of 8Eerste wandeling is gratisTijdens een traject 10% korting op massagetherapie

Samengevat

 • Wandelen, stretch-, balans- en kracht oefeningen
 • Lichaamshouding en ademhaling
 • Mindfulness
 • Veiligheid en vertrouwen
 • Plezier en ontspanning
 • Gericht op herstel van de algemene gezondheid
 • Individueel afgestemd  traject
 • Gericht advies voor thuis.
 • Verbeteren van de  ademhaling
 • Holos massagetherapie voor meer bewustwording.
 • Kennismaken is gratis en vrijblijvend.

Als beweegcoach en holos therapeut met jarenlange ervaring als medisch sportdocent, kan ik je helpen om weer op adem en krachten te komen na het hebben ondergaan van corona. Zelf heb ik geen corona gehad maar weet wel wat het is om erg ziek te zijn geweest en weer in alle rust en geduld te moeten herstellen en aansterken, ook na de ervaring van ziekhuis opnamen en beademing.

De AfterCorona wandeltrajecten zijn helemaal afgestemd op wat jouw lichaam in het moment aan kan en nodig heeft. Afgestemd op jouw behoeftes en op dat wat er gevoelsmatig in beweging komt.

De holos massagetherapie zijn naast de wandelingen een middel om je meer bewust te maken van de binnenwereld. Het contact met jouw binnenwereld heb je nodig om helder te krijgen waar je behoeftes liggen, wat je nodig hebt en om je grenzen te waarborgen.

Meld je vandaag nog aan !

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?