Massages

bij Praktijk Purusha

Aanraken en geraakt worden

Lichamelijke klachten, (chronische) stress of pijn en vermoeidheid. Somberheid en niet lekker in je vel zitten. Het zijn voorbeelden van klachten die ontstaan als we uit balans zijn. Een holistische massage en therapie helpt jou om het contact met jezelf en deze disbalans te herstellen. 

Ik geloof in de kracht van massage, in de kracht van een aanraking. De aandacht voor je lichaam op zo’n moment ontspant het hele systeem. Je komt dichterbij jezelf wat voor inzicht en bewustwording kan zorgen.

Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat ONBETAALBAAR is. 

Ik geef verschillende massages technieken. Afhankelijk van jou wens maken we daar een keus uit. 

Alle massages

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse moetjes. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen.

Klassieke massage

Als basis massage binnen mijn praktijk. Toegepast bij zowel ontspanningsmassage als bij fysieke klachten.

Haptische massage

Deze energetische massage wordt gecombineerd met de chakra massage en toegepast bij de ontspanningsmassage in combinatie met klassieke massage

Holistic Pulsing

Met kleding aan wordt deze vorm toegepast binnen de massagetherapie. Diepe ontspanning. Ontmoet jezelf op een andere laag.

Chakra massage

Bewust worden van je Lichaamsenergie. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie en vaak gecombineerd met holistic pulsing.

Voetreflex massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie. Tevens toegepast als ontspanningsmassage of in combinatie met chakra massage.

Cupping therapie

Bevorderen van de doorbloeding. Bij triggerpoints en spierknopen. Diepe aanraking en doorwerking. toegepast bij spier- en gewrichtspijn. In combinatie met klassieke massage of bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Werkt via het zenuwstelsel tot op orgaanniveau. Kan bij alle fysieke pijn en ongemakken toegepast worden voor bevorderen van bewustzijn.

Praktijk Purusha Zeewolde

"You can be your own best Friend or your own worst enemy" "choose wisely"

Video afspelen

Afspraak maken