Massagetherapie

Het lichaam drukt van buiten uit hoe het zich van binnen voelt. Alles wat wij meemaken, wat we voelen en wat wij denken, slaat het lichaam op. Er ontstaan blokkades en stagnaties wanneer we (lange tijd) uit verbinding zijn. Ik breng je in contact met jouw binnenwereld en begeleid het bewustwording proces. We stemmen af op je lichaam en geven je lijf de ruimte om te laten voelen wat aan het licht wil komen.

Alle massages methodes

Ontspannings-massage

Ontspan je lijf en voel,
in het moment en in contact.
Je lichaam hersteld zichzelf.

Klassieke massage

Als basis massage binnen mijn praktijk. Toegepast bij zowel ontspanningsmassage als bij fysieke klachten.

Haptische massage

Deze energetische massage wordt gecombineerd met de chakra massage en toegepast bij de ontspanningsmassage in combinatie met klassieke massage

Voetreflex massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie. Tevens toegepast als ontspanningsmassage of in combinatie met chakra massage.

Holistic Pulsing

Met kleding aan wordt deze vorm toegepast binnen de massagetherapie. Diepe ontspanning. Ontmoet jezelf op een andere laag.

Chakra massage

Bewust worden van je Lichaamsenergie. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie en vaak gecombineerd met holistic pulsing.

Cupping therapie

Bevorderen van de doorbloeding. Bij triggerpoints en spierknopen. Diepe aanraking en doorwerking. toegepast bij spier- en gewrichtspijn. In combinatie met klassieke massage of bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Werkt via het zenuwstelsel tot op orgaanniveau. Kan bij alle fysieke pijn en ongemakken toegepast worden voor bevorderen van bewustzijn.

Praktijk Purusha Zeewolde

"You can be your own best Friend or your own worst enemy" "choose wisely"

Video afspelen

Afspraak maken