Massages

bij Praktijk Purusha

aanraken en raken

Massage is aanraken en geraakt worden. De aandacht die je aan jezelf geeft tijdens een massage is helend voor je lichaam en je geest. Of je nu een fysieke klacht hebt of behoefte hebt aan rust, een massage verbindt jou met je gevoelswereld. Je komt in contact met jezelf en kunt gaan ervaren hoe het met je is. De fysieke reacties die deze aandacht te weeg brengt zorgen voor stroming en een diep gevoel van ontspanning.

Massages kunnen ingezet worden bij fysieke pijn zoals schouder- of rugklachten. Maar ook bij mentale ongemakken zoals stress en spanning, burn-out en depressie. Ik hanteer verschillende methodes allen met hun eigen techniek. Afhankelijk van jou reden voor massage zal één of zullen er meerdere methodes worden toegepast.  

 

alle massages

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen.

Klassieke massage

Ook wel zweedse massage genoemd. Meest gebruikte massage vorm. De Zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting.

Haptische massage

Haptische massage gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. Gevoelens en gedachtes vibreren en hebben effect op onze levensenergie. Bij haptische massage staat je energetische lichaam centraal.

Voetreflex massage

Voetreflex massage is een hele andere beleving van aanraken dan een massage van de rest van het lichaam en toch raak je het hele lichaam aan en komt er beweging in lichaam en geest.

Bindweefsel massage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties.

Cupping therapie

De doorbloeding wordt flink geprikkeld waardoor afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden en spieren kunnen gaan ontspannen.

Holistic Pulsing

Holistic Pulsen noem ik ook wel een massage van de binnenkant van het lichaam. Je lichaam wordt zacht gewiegd en brengt beweging op diepere lagen.

Holistische massage:


Naast de fysieke gevoelens kun je tijdens massage nog veel meer gevoelens opmerken. Zoals irritatie of weerstand. Maar ook angst en onzekerheid kunnen gevoeld worden. Emoties zoals verdriet of boosheid kunnen ook opgemerkt worden bij het masseren van een gevoelige plek of aanraken van de hartstreek. Deze subtielere gevoelens vragen om een nieuwsgierige open blik naar binnen, een bereidheid van jou uit om breder te voelen. Deze manier van aandacht naar jezelf kan op deze manier inzicht geven in bijvoorbeeld de oorzaak van een klacht of iets dat onbewust licht opgeslagen juist aan het licht brengen.

Praktijk Purusha Zeewolde

"You can be your own best Friend or your own worst enemy" "choose wisely"

Video afspelen

Afspraak maken