Massagetherapie

Het lichaam drukt uit hoe het zich van binnen voelt. Niet verwerkte emoties, problemen en stress uiten zich vaak in lichamelijke klachten. Een holistische massage brengt je in contact met je gevoel. Dit is de taal van je lichaam. Hoe beter we deze taal leren kennen, hoe eerder we de signalen van spanning zullen herkennen en naleven. 

Het gaat bij een holistische massage niet om oplossen, maar om toelaten.. je aandacht richten op dat wat je ervaart aan pijn, ongemakken en gevoelens. Je lijf liegt namelijk nooit, maar heeft jou bewustzijn nodig om in balans te komen en te blijven. 

Elke massagemethode wordt vanuit holistische kijk gegeven en begeleid. Maar iedere methode heeft zijn eigen manier en beleving. Afhankelijk van behoefte en hulpvraag kiezen we samen welke behandeling er gegeven gaat worden.

 

 

Ontspanningsmassage

Ontspan je lijf en voel,
in het moment en in contact.
Je lichaam hersteld zichzelf.

Massage therapie

Kom voelen,
ont-dek en ont-wikkel
Hallo lichaam
Hallo Hart

Alle massages methodes

Klassieke massage

Als basis massage binnen mijn praktijk. Toegepast bij zowel ontspanningsmassage als bij fysieke klachten.

Haptische massage

Deze energetische massage wordt gecombineerd met de chakra massage en toegepast bij de ontspanningsmassage in combinatie met klassieke massage

Holistic Pulsing

Met kleding aan wordt deze vorm toegepast binnen de massagetherapie. Diepe ontspanning. Ontmoet jezelf op een andere laag.

Voetreflex massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie. Tevens toegepast als ontspanningsmassage of in combinatie met chakra massage.

Chakra massage

Bewust worden van je Lichaamsenergie. Alle aspecten van de mens worden aangeraakt. Toegepast binnen de therapie en vaak gecombineerd met holistic pulsing.

Cupping therapie

Bevorderen van de doorbloeding. Bij triggerpoints en spierknopen. Diepe aanraking en doorwerking. toegepast bij spier- en gewrichtspijn. In combinatie met klassieke massage of bindweefselmassage

Bindweefsel massage

Indirect aanraken van het hele lichaam. Werkt via het zenuwstelsel tot op orgaanniveau. Kan bij alle fysieke pijn en ongemakken toegepast worden voor bevorderen van bewustzijn.

Praktijk Purusha Zeewolde

"You can be your own best Friend or your own worst enemy" "choose wisely"

Video afspelen

Afspraak maken