massage bij fysiek klachten

Fysieke klachten

Pijn en ongemakken hebben veel invloed op de kwaliteit van je leven. Daar willen we meestal zo snel mogelijk vanaf. Massage heeft meestal direct resultaat mits de intensiteit ervan afgestemd wordt met de cliënt. Spanning in spieren en gewrichten vragen niet om nog meer spanning (stress) tijdens een massage. We willen juist ont-spanning bereiken. Daarom wordt de massage afgestemd gegeven zodat het lichaam kan loslaten en de stroming op gang kan komen. De ademhaling is hier onder andere een graadmeter in.

Welke klachten

  • Rugklachten
  • nekklachten
  • schouderklachten
  • Bekkenklachten
  • heup klachten
  • been en arm klachten.

Mindful walk

In zeewolde

Combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken met als resultaat MINDER STRESS en MEER ENERGIE.Wandelen alleen doet al heel veel voor je gezondheid maar met deze cursus brengen we de aandacht naar het huidige moment en vooral naar het lichaam en de adem. Hierdoor wordt je je bewuster van je gevoelswereld. Bewustzijn groeit als we beter leren voelen en beter gaan ademen. Het resultaat is meer rust en energie. Een wandel cursus waarbij je steeds meer in contact komt met je Hart en dus kunt genieten van alles om je heen. De tools en technieken die we oefenen kun je direct toepassen in je leven en je zult ook direct de effecten gaan ervaren.

5 weekse cursus:

De 5 trainingsdagen zullen allen verschillend zijn. Elke week zullen we een ander thema bespreken waar de oefeningen op afgestemd zijn. Inhoud van een dag kan INVOUWEN bestaan uit een warming-up, core stability oefeningen en yoga. Verschillende wandel tempo’s en oefeningen die je bewust maken van je lichaam. Na elke trainingsdag zul je van mij een mail krijgen met extra uitleg over het besproken thema en de oefeningen. Je kunt dan thuis verder oefenen en inlezen.

Wandelen met als resultaat ENERGIE.

Na de 5 weken is het niet afgelopen. Je hebt de mogelijkheid je elke maand op te geven voor de opfris mindful wandeling. Waarin we de ademhaling weer onder de aandacht brengen en mindfulness herhalen. Dit om de focus te behouden. Blijven oefenen is belangrijk om het contact met je lichaam te behouden en te verdiepen.

De cursuskosten bedragen € 95,– voor 5 bijeenkomsten van 1,5 uur. Voor een individuele cursus geldt een ander tarief. De maandelijkse opfris wandelingen na de cursus kosten per keer € 15,00 los. Maar je kunt ook een kaart kopen van 5 wandelingen. Deze kost € 70,00 en is 1 jaar geldig.