** Meditatie online **

Geef je nu op !!

Twee keer 30 minuten samen stil zijn.

Schrijf je vandaag in voor

de online meditatie van 18 april

Zondag ochtend 18 april is de eerste 'samen zitten' online via zoom. Jouw moment om de doen-modus uit te zetten en stil te worden.

Wat kun je verwachten!

Stilte

Telefoon uit, partner en kinderen voorbereiden, van 10 tot 11 uur gaat jouw aandacht alleen naar jezelf.

rust

Alleen stilte geeft rust. Daarna is de rest van de dag van jou, met een veel helderdere geest.

Ursula lankreijer

Founder Praktijk Purusha

Over ursula

Wie ben ik? Dat vind ik een lastige vraag, omdat ik mezelf niet graag in een hokje stop of één rol kan geven. Laat ik dan vertellen dat ik een vrouw ben met verschillende rollen. Ik ben moeder van 2 eigen en twee kado kinderen, ik ben de vrouw van een fantastische man, ik ben vriendin van vele liefdevolle vriend(inn)en en ben dochter en grote zus. Ik ben pilates en yoga docent en ben gek op mijn rol als wandelcoach.

Als mens ben ik volledig gelukkig met alles wat het leven mij aangereikt heeft. Het heeft mij gebracht waar ik nu sta en mee bezig ben. Door het vallen, opstaan, ontdekken in mijn eigen leven ontstond er een nieuwe waardevolle rol, de rol van holistisch therapeut. In deze rol komt alles samen wat ik zelf heb geleerd en is mijn missie duidelijk geworden. Het is mijn taak om mensen bewust te maken van zichzelf via het lichaam. De meeste mensen beseffen niet hoeveel het lichaam voor ons doet en wat voor wijsheid hij bezit. Mijn liefde voor het lijf is immens groot. Dit andere laten ervaren en zien wat het met ze doet maakt mij zielsgelukkig.

Ben jij op zoek naar een leuke cursus?

Schrijf je vandaag in voor de online meditatie van 18 april

copyright 2024 praktijk purusha

<\span>
Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?