corona crisis en massage

Massage tijdens de corona Crisis

Iedereen wordt op een bepaalde manier geraakt in deze tijd. Er is veel angst, eenzaamheid, stress, onzekerheid en verdriet bij veel mensen. Je emoties hebben veel invloed op je immuunsysteem.  Zowel op fysiek, emotioneel, als sociaal-maatschappelijk niveau neemt dan de gezondheidsschade toe. 

De 1.5 meter economie zorgt voor fysieke afstand, terwijl aanraken zo belangrijk is voor je welbevinden. Het werkt daadwerkelijk helend voor je hele systeem. Gelukkig zijn massages weer toegestaan, want daarmee kun je vanuit echt contact met jezelf,  je lichaam en geest ontspannen en herstellen.

Holistische massage of therapie is wat ons betreft juist nu pure noodzaak. Door aanraking in combinatie met het richten van de aandacht naar alle aspecten van de mens (lichaam, denken, gevoelens, emoties) draagt holos massagetherapie bij aan het onderhouden en verbeteren van de lichamelijke en geestelijke gezondheid. 

Onze werkwijze op dit moment

Bij het maken van een afspraak voor een behandeling krijg je in de bijlage van de bevestigingsmail, een verkorte versie van het algemeen corona protocol meegestuurd, die alle holos masseurs en therapeuten na streven. Dit protocol voldoet aan alle regels van RIVM. Tevens zal er een vragenlijst bij de mail zitten, met vragen over je gezondheid. Die zal uitwijzen of je wel of niet een behandeling mag ondergaan, of dat er een afspraak op afstand plaats gaat vinden.  

Via de button hieronder kun je het uitgebreide  corona protocol lezen.