Bindweefselmassage

bij Praktijk Purusha

Bindweefselmassage is op gang brengen

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Bij bindweefselmassage kun je op diepere lagen in het lichaam indirect aanraken. Zo kun je bij orgaan
klachten zoals obstipatie op orgaan niveau prikkelen. Doel van bindweefselmassage is circulatie op gang brengen en de mogelijkheid geven om op diepere lagen te voelen wat er onderhuids wellicht vastgehouden wordt. Het geeft een globale indicatie van de gesteldheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van weinig olie en zal altijd worden afgesloten met zachte strijkingen.

Welke massages

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen.

Klassieke massage

Ook wel zweedse massage genoemd. Meest gebruikte massage vorm. De Zweedse massage onderscheidt zich door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting.

Haptische massage

Haptische massage gaat uit van het belang en de kracht van gevoelens. Gevoelens en gedachtes vibreren en hebben effect op onze levensenergie. Bij haptische massage staat je energetische lichaam centraal.

Voetreflex massage

Voetreflex massage is een hele andere beleving van aanraken dan een massage van de rest van het lichaam en toch raak je het hele lichaam aan en komt er beweging in lichaam en geest.

Bindweefsel massage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties.

Cupping therapie

De doorbloeding wordt flink geprikkeld waardoor afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden en spieren kunnen gaan ontspannen.