Qoya

Met een Qoya inspired Movement les maak je een reis in jezelf van je hoofd naar je lichaam door de elementen dans, yoga , vrije beweging, meditatie, ademhalingsoefeningen en choreografie te combineren. Een Qoya les kan anders zijn dan alles wat je ooit hebt ervaren en tegelijk intuïtief vertrouwd aanvullen in je lichaam. Qoya is gebaseerd op het idee dat we middels beweging kunnen herinneren dat onze essentie wijs, wild en vrij is.

Wijs, wild en vrij

Wijs, wild en vrij verwijst naar de bewegingsvormen die in de les beoefend zullen worden.

Toegang tot Wijsheid door intenties te zetten, door te delen met elkaar en door het doen van meditatie en asana’s (yoga houdingen). Je krijgt toegang tot het Wilde deel in jou middels creatieve expressie in dans. Je zal vrijheid gaan ervaren door de capaciteit van genieten van je lichaam te vergroten door de bewuste keuzes die je zal gaan maken.

In een Qoyales wordt je uitgenodigd om te vertragen en nieuwsgierig te worden naar de innerlijke belevingen en zo een reis te maken van je hoofd naar je lichaam. Van moment tot moment kies je hoe je je lichaam wilt bewegen op een manier die authentiek en waarheidsgetrouw aanvoelt voor jou.

Het mooie van alles… er is geen verkeerde manier om het te doen!.

Wat kun je verwachten?

Elke Qoyales heeft een opbouw en een thema. Zo beginnen we met een introductie, meditatie en het trekken van een orakelkaart om helemaal aan te komen in je lichaam.

We gaan een geleide beweging doen waarin we een intentie gaan zetten en ons hart- centra en bekken zullen openen. Tijdens een geleide of een vrije dans of yoga kun je het thema van het moment in jezelf verkennen. Om de ervaring te integreren krijg je de mogelijkheid om te delen binnen de groep waarna we zullen uit te rusten.

Qoya vergroot het vertrouwen op de wijsheid van je lichaam en je intuïtie. Door een breed scala aan thema’s zul je elke les weer nieuwsgierig gemaakt worden naar je eigen manieren en reacties op de emotie’s, gevoelens en gedachtes. Op deze manier leer je jezelf beter kennen en zul je dus steeds meer gaan vertrouwen op je eigen ingevingen en behoeftes. Uiteindelijk resulteert dit in het beter kunnen zorgen voor jezelf en een weten waarheen te navigeren in het leven.

Wie is Molly

Molly is een tarotist en embodiment facilitator.

Ze is opgegroeid aan de prachtige kust van Zuid-Engeland. Hier heeft ze altijd al een connectie gehad met de natuur en hoe deze de menselijke ervaringen weerspiegelt. Ze heeft veel geëxperimenteert met verschillende esoterische praktijken om zichzelf en de wereld te ontdekken. Ze verdiepte zich in de spirituele wereld en volgde haar intuïtie met een open en nieuwsgierig hart en dit heeft haar dichter bij het goddelijke gebracht.

Molly hoopt dat ze met zowel de Qoya als de tarot andere mensen een ingang kan bieden om zichzelf te gaan begrijpen en een verdieping gemaakt kan worden in het ontdekken van de wijsheid van het lichaam .

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?