Open dag 2023

Op 26 augustus 10 uur gaan de deuren van Purusha los voor de open dag. Tot 15 uur kun je kennis komen maken met de verschillende yoga lessen en je vragen stellen over de holistische massagetherapie en de massages die gegeven worden.  

Ben je nieuwsgierig naar de diensten bij Purusha? Je bent meer dan welkom om binnen te lopen op 26 augustus.

Kijk op onderstaand rooster en geef je op via de button ‘afspraak maken onderaan de pagina.

KORTINGSBONNEN:

Deze dag delen we aan iedereen kortingsbonnen uit. Hiermee krijg je 50% korting op een yoga 10 rittenkoers of een massagesessie.

Wanneer wat en nog meer….

Wat is het verschil tussen de yoga lessen en pilates en welke past bij jou?
Je kunt ze gratis en vrijblijvend proberen deze dag. Overigens is een proefles altijd gratis binnen het wekelijkse rooster.

Wat kan de holistische therapie en coaching, of de diepgaande massages van Ursula voor jou doen?
Op welk vlak kan het jouw misschien helpen binnen je fysieke klacht of de emotionele blokkade die je in jezelf voelt?

Wist je dat bekkenklachten en de psoas spier (spier van de emoties) een specialisatie zijn van Ursula. En wist je dat spanning, stress of trauma worden opgeslagen in het bekken en je volledig uit balans kunnen brengen?

Vraag maar raak op deze dag of kom het helemaal zelf ervaren.

ROOSTER OPEN DAG

 • 10 uur Yin Restorative yoga | 45 minuten
  Ontmoet de docent Adriaan van Ek. Hij zal je laten kennis maken met de yin restorative yoga les. Een les die gaat over vertragen, verstillen en diep ontspannen en herstellen. Gecombineerd met mindfulness en meditatie. Tevens zal hij uitleg geven over de restorative XXL lessen die ca. 1x per maand worden georganiseerd )
 • 11 uur Qoya inspireert Movement en yoga | 45 minuten
  Ontmoet de docent Molly Davis. Met een Qoya inspired Movement les maak je een reis in jezelf van je hoofd naar je lichaam door de elementen dans, yoga , vrije beweging, meditatie, ademhalingsoefeningen en choreografie te combineren. Qoya is gebaseerd op het idee dat we middels beweging kunnen herinneren dat onze essentie wijs, wild en vrij is.
 • 12 uur SoftFlow yoga | 45 minuten
  Ontmoet Ursula Lankreijer. Zij zal je deze ochtend laten kennis maken met deze zachte flow yoga. Een mengelmoesje tussen licht actieve yang yoga, het doen, het fysieke, en de rustige yin yoga, ontspannen, stil worden en loslaten. Gecombineerd met mindfulness en meditatie is dit een les om jezelf weer te herpakken en op te laden binnen onze drukke maatschappij.
 • 13:00 uur. Baby yoga | 45 minuten
  Ontmoet Paula Begthel. Zij geeft met veel passie de lessen. Baby yoga is plezier en ontspanning voor twee. De rustige spelletjes, oefeningen en muziek versterkt de band tussen moeder en kind. Kom voor al je vragen naar deze kennismakingsles (www.babymassagezeewolde.nl.)
 • 14 uur. Pilates | 30 minuten
  Ontmoet Ursula Lankreijer. Met passie voor het centrum van het lichaam, het bekken geeft ursula Pilates lessen om meer bewustzijn, kracht en balans in het lichaam te gaan voelen. Pilates is een Total body training die met aandacht en afstemming uitgevoerd wordt. Versterk jezelf vanuit je centrum!

Uiteraard is deelname gratis en vrijblijvend.

Aanmelden voor een les?  klik HIER

KORTINGSBONNEN;

Je ontvangt deze ochtend een 50% kortingsbon voor een yoga 10 rittenkaart of een massagesessie. 

 

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?