Holos ontspanningsmassage

Een Holos ontspanningsmassage is uit de doen-modus stappen en de fysieke batterij weer opladen. De meerwaarde van deze massage is de uitnodiging om te komen voelen in je lichaam. Naast het opgang komen van stromingen in het lijf zal deze manier van aanraken iemand bewust maken van zichzelf waardoor er naast rust een diepe verbinding ervaren wordt.

Wat is een holistische behandeling? klik HIER

Mindful ontspannen

Tijdens een Holos ontspanningsmassage wordt je uitgenodigd om het eigen lijf te gaan voelen. Het is mindful ontspannen met de eigen innerlijke belevingen,  een ontmoeting met eventuele pijn en ongemakken die veel in beweging kan brengen. Door de open aandacht, het rustige tempo en de afgestemde druk kan het systeem werkelijk ontspannen en ontstaat er ruimte voor loslaten van spierspanning en is er ruimte voor eventuele bewustwording.

Preventief en bij klachten

Een Holos ontspanningsmassage is een perfecte manier van zelfzorg. Het onderhouden van de eigen geestelijk en fysieke gezondheid, door regelmatig bewust te komen voelen en verbinden zorgt voor het in balans blijven van je systeem. Stress is tenslotte ziekmakend.

Welke klachten vragen om een Holos ontspanningsmassage?

  • pijn en stijfheid in spieren en gewrichten
  • overspannen en stress gerelateerde klachten
  • vol hoofd

Tarieven en vergoedingen

Tarieven en vergoedingen:

  • prijs voor een behandeling is € 75,00 voor een sessie van 75 – 90 minuten. Dit geldt voor zowel de ontspanningsmassage als voor de lichaamsgerichte therapie
  • vanaf najaar 2021 is Purusha aangesloten bij beroepsverenging VBAG. Er is dan vergoeding mogelijk via de ziektekostenverzekering/ alternatieve zorg

 

Technieken

Een Haptische massage is de basis techniek die wordt toegepast. Het gehele lichaam kan aangeraakt worden, afhankelijk van de behoefte. De klassieke massage en het cuppen kan gecombineerd worden bij triggerpoints en veel spierspanning.

  • Haptische massage; de kunst van het voelen, energetische massage.
  • klassieke massage; anatomische massage, gericht op de spieren en circulatie in het lichaam.
  • voetreflexmassage; reflexzone massage van de voeten, indirect aanraken van het hele lichaam.
  • Cupping; bij spierknopen en triggerpoints, fysiek dieper raken en de circulatie stimuleren.
  • Chakramassage: polariteiten massage, ervaren van de eigen energie.

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is Purusha?

Purusha betekend bewustzijn. Om ons als mens fysiek en mentaal/emotioneel in balans te voelen is het relevant dat we een goede relatie hebben met ons lichaam en de gevoelsbelevingen. Ursula Lankreijer is het brein achter Purusha. Haar missie is mensen wakker schudden in hun lijf en het zelfbewustzijn te vergroten, om zo de verbinding met onszelf te herstellen en te verdiepen.

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer

Zomer massage weken

15 euro korting!

Van 16 Juli tot 30 Augustus Holistische ontspanningsmassage voor €60,-