Mindfulness

Wanneer je bent met wat er is, oftewel het zijn met wat er is, dan betekent dit dat dat niet hoeft te veranderen. Met een open hart en geest helemaal aanwezig zijn bij dat wat zich voordoet. Dit geldt voor alles, zowel moeilijke dingen als makkelijke dingen. Wanneer iets niet meer hoeft te veranderen, er echt helemaal mag zijn ontstaat er rust en verbinding. Er ontstaat een ruimte in ons die volledig in het  moment is en waarbinnen alles mogelijke is. Mindfulness is een bewustwordingsproces en een manier van leven. Het is geen techniek of methode en kan het beste uitgelegd worden door het te gaan ervaren. 

Mindfulness bij Purusha

  • Mindfulness is onderdeel van de begeleiding tijdens massagetherapie. Wanneer de uitnodiging is om te gaan voelen kunnen er gevoelens, emoties, gedachtes en herinneringen aan het licht komen. Dit is heel waardevol en zijn allemaal objecten die je dichterbij jezelf kunnen brengen. Je geeft jezelf de ruimte om mentaal/emotioneel te helen en te groeien als mens. Wanneer je je ervaringen met mij deelt kan mindfulness (samen met focusing) toegepast worden om jou bewustwordingsproces te begeleiden.
  • De meditaties die elke maand gegeven worden, worden begeleid vanuit de mindfulness en inzichtmeditatie.
  • De maandelijkse mindWalk bevat oefeningen uit de mindfulness. Deze wandelingen in de natuur hebben als doel je terug te brengen naar je gevoel voor dat moment. Opladen door te wandelen in de natuur en energie op doen met ademhalings,- en meditatie oefeningen.
  • Media 2021 komt er een volledige minful living cursus van 6 weken. Mindfulness toepassen in je dagelijks leven gecombineerd met wandelen of hardlopen. Deze cursus is een actieve en intensieve cursus die de verandering kan brengen in je leven waar je behoefte aan hebt. Vol informatie, oefeningen en opdrachten voor thuis ga je ervaren hoe je de regie over je eigen leven kunt versterken of terugvinden. Doordat je dichterbij je gevoel komt en je bewuster van jezelf wordt ga je leren vanuit een andere bron beslissingen te nemen.

Heb je behoefte aan meer informatie of heb je een vraag? neem dan gerust contact met mij op.

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ursula Lankreijer
Massagepraktijk in Zeewolde waarbij verschillende massages gegeven worden vanuit holistische visie. Voor meer contact met jezelf is mindfulness onderdeel van mindful walk....

Contact

Tel: 06 17 9256 67
Mail: ursula@praktijkpurusha.nl
Adres: Gildenveld 24G, 3892 DG Zeewolde
KvK 68139158 | BTW NL170290979B01 | NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer