Free Flow yoga

FreeFlow yoga is een combinatie van Hatha yoga, somatische bewegingen, bewegingsmeditaties en de tantrische filosofie. Elke les zal er een thema behandeld worden en zo een bepaald deel van het lichaam worden verkent.

FreeFlow yoga en de Qoya lessen zullen elkaar om de week op de dinsdagavond om 20:30 afwisselen. Beide gegeven door Molly.

De lessen zullen beginnen met een Dharma gesprek, een inzicht in enkele van de filosofieën waarmee we dat moment zullen gaan werken. Er zullen enkele geleide yoga houdingen voorbij komen waarbij je wordt uitgenodigd om deze met bewuste aandacht uit te voeren en vooral te bewegen op de manier waarop je lichaam zichzelf wil uiten.

Er is net als bij de Qoya lessen geen verkeerde manier en gaat het vooral om de bewust aandacht en de afstemming met je lichaam.

Waarom houd Molly van de Free Flow yoga

Voordat ze aan de yoga opleiding begon wist ze niet dat het lichaam zoveel te zeggen had. Ze wist niet dat haar hart haar wilde vertellen om op haarzelf te vertrouwen en dat haar longen haar de grenzen wilden laten voelen. Ook wist ze niet dat haar huid haar iets kon vertellen over de relatie die ze heeft met de ruimte die ze voor zichzelf inneemt in de wereld om haar heen.

De yoga les is als het vinden van een schat. De combinatie van de filosofie, beweging, meditatie en muziek biedt jou als deelnemer de mogelijkheid om een diepe relatie met jezelf aan te gaan.

Molly is enthousiast om alles wat ze zelf heeft mogen leren te delen!

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?