De studio en de tijd

De studio van Purusha is een plek waar je de tijd neemt om te vertragen, te berusten en te verbinden met je lichaam. Op je mat tijdens pilates of yoga kies je bewust om alles naast je neer te leggen en de eigen aandacht volledig te richten op jezelf en je lijf.

Binnenkort zal er ook een agenda zijn met terugkerende evenementen. Restorative yoga, mindfulness training, stilte dagen en nog veel meer. Houd de website in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan deze pagina)

De tijd.

Pak je mat en vind je plek

trek je haast uit en leg haar neer,

naast je deadlines en gedoe.

 

Leeg je hoofd en leg de wereld

aan je voeten, laat maar liggen

daar kom je later wel aan toe.

 

Maak jezelf tijdens de les een poosje kwijt,

vertraag en neem voor binnen

de tijd!

Welkom in je lichaam.

(geïnspireerd door Judith Nieken)

De week lessen tot nu toe!

Pilates is een les waarin vanuit de basis, ons bekken bewogen wordt. Diepe spieren trainen en daarmee diep voelen in je lichaam.

Mindful yoga een les waarin de mind tot rust komt en de geest weer meer het lichaam ontmoet. Met yang en yin houdingen gecombineerd met mindfulness is de uitnodiging om te laten gaan wat er is en vriendelijk te observeren.

Sleep well is een les om volledig te ontspannen en de dag naast je neer te leggen.  Een les met yinyoga houdingen en meditatie om de mind te verstillen en de geest te laten zakken. Slaap lekker!

Early bird is een les voor vroege vogels. Vlak voor het werk of andere dagelijkse verplichtingen. Beter kun je een dag niet beginnen dan dichtbij jezelf. Pilates en yoga volgen elkaar op in deze piloga les.

Kijk op het weekrooster voor de lessen en de leskaarten. Een proefles is in de maand mei gratis.

Eenvoudig een afspraak maken!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wat is Purusha?

Purusha betekend bewustzijn. Om ons als mens fysiek en mentaal/emotioneel in balans te voelen is het relevant dat we een goede relatie hebben met ons lichaam en de gevoelsbelevingen. Ursula Lankreijer is het brein achter Purusha. Haar missie is mensen wakker schudden in hun lijf en het zelfbewustzijn te vergroten, om zo de verbinding met onszelf te herstellen en te verdiepen.

KvK 68139158 | BTW NL170290979B01

Copyright © 2020 Praktijk Purusha Zeewolde- Alle rechten voorbehouden

Credits: Websiteupdaten.nl | Rogere Lankreijer

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?