At move 4 life

In beweging voor je leven!

Je hebt besloten dat je een nieuwe richting in wil slaan. Je wil verandering en nu ben je op zoek naar hoe je die stap kunt zetten. Het is niet genoeg om te weten dat je het nodig hebt. er moet daadwerkelijk iets gebeuren om verandering aan te brengen. In beweging komen, dus!

Wat levert At Move 4 Life jouw op?

Samen met At Move 4 Life werk je toe naar een leefstijl die bijdraagt aan jouw fysieke en mentale gezondheid. Vanuit deze leefstijl voel je je onbelemmerd in je keuzes en vrij om je leven in te richten zoals jij dat wilt.

Elke actie levert resultaat op. Alleen door anders te doen, mag je een ander resultaat verwachten. Het gaat er dus om dat je ontdekt hoe je je acties kunt laten overeenstemmen met hoe je wilt zijn. En wat er nodig is om de verandering blijvend te laten zijn.

Met At Move 4 Life kun je in een veilige en inspirerende omgeving oefenen met het (leren) zetten van de juiste en nieuwe stappen. Je kunt inzichten opdoen, kennis verzamelen en ervaringen delen.

At Move 4 Life gaat samen met jou voor een duurzame verandering. Ons aanbod, onze expertise en ervaring brengen jou fysiek en mentaal/ emotioneel in beweging. De combinatie van voedingsleer, beweging, positieve psychologie, mindfulness en lichaamsgerichte therapie worden stap voor stap en herhalend ingezet om de verandering blijvend te laten zijn.

Wat kun je verwachten.

  • Kennis, ervaring en support.
  • Een programma op maat in de vorm die bij jou past.
  • Een opstap naar een leefstijl die in balans is, bij jou past en ruimte biedt om je verder te ontwikkelen.
  • Inzicht op welk vlak er verandering nodig is en hoe je dit kunt realiseren.
  • Handvatten hoe je het geleerde kunt toepassen en inpassen in je dagelijks leven.
  • Inzicht in welke factoren van invloed zijn op hoe je je leven nu leidt.
  • Duurzaamheid: we gaan voor een resultaat waar je op de lange termijn baat bij hebt en blijven je ondersteunen zo lang als dit nodig is.
  • Tijd, aandacht en ontspanning voor jou!

Wie zijn At Move 4 Life?

At Move 4 Life is een team van 4 experts. Samen vertegenwoordigen we de pijlers waarop een gezonde leefstijl rust. Wij zijn:

Nicole liefhebber –  beweegcoach
Lisette Mijnten – gewichtsconsulent
Manny Moerman – Life coach
Ursula Lankreijer – holistisch therapeut

    www.atmove4life.nl

Ons aanbod

Individueel traject

Een op maat gemaakt programma waarbij je samen met ons bekijkt hoe we de  disciplines we inzetten om jou zo optimaal mogelijk te kunnen begeleiden naar de door jouw gewenste leefstijl.

Inspiratiedagen

Laat je inspireren tijdens onze workshops op het gebied van voeding, beweging, coaching en mindfulness. Doe inzichten op en ontdek wat jij nodig hebt om de stap te kunnen zetten die jij wilt.

Reizen

Weekenden en weken in binnen- en buitenland waarin je met een kleine groep er even helemaal uit bent. Er is alle tijd en aandacht voor jou en je kunt deelnemen aan een inspirerend programma dat je in beweging zet!

Elke actie levert een resultaat op. Alleen door anders te doen, mag je een ander resultaat verwachten. Het gaat er dus om dat je ontdekt hoe je je acties kunt laten overeenstemmen met hoe je werkelijk bent. En wat er voor nodig is om de verandering blijvend te laten zijn.

Lees er alles over op de website! 
www.atmove4life.nl

 

Eenvoudig een afspraak maken!

Chat openen
1
Afspraak maken
Hallo, wat is je vraag?