Massage

Ik geloof in de kracht van massage. De ontspanning geeft nieuwe energie en geeft je leven een positieve draai. Voor je lichaam zorgen is een investering. je krijgt er iets voor terug wat ONBETAALBAAR is. Ik geef verschillende massages maar allen met als doel jou dichter bij jezelf te brengen. Het is net waar je behoefte ligt of je nodig hebt. Je kunt bij mij terecht Voor de ontspanning van de bodymind of bij lichamelijke klachten als gewricht- en spierpijn, fybromyalgie en chronische vermoeidheid. Maar ook bij mentale ongemakken als spanning, stress, depressie etc. Ik geef mijn behandelingen vanuit holistische oogpunt en zal je daarom ook altijd uitnodigen om breder naar je zelf te kijken dan alleen je ongemakken.

"Luisteren naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te gaan schreeuwen"

Veel voorkomende klachten en oplossingen voor massage

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen. Tijdens de massage zul je je lichaam beter gaan voelen en daardoor bewuster worden van jezelf. Deze massage zal daarom zorgen voor een verbetering van je fysieke en mentale gezondheid.

Mijn advies is om de massage te plannen op een dag of moment dat u geen drukke bezigheden meer heeft. Zodat u de stilte en rust kunt vasthouden voor de rest van de dag.

ontspanningsmassage zeewolde massage praktijk

Bindweefselmassage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Bij bindweefselmassage kun je op diepere lagen in het lichaam indirect aanraken. Zo kun je bij orgaan klachten zoals obstipatie op orgaan niveau prikkelen. Doel van bindweefselmassage is circulatie op gang brengen en de mogelijkheid geven om op diepere lagen te voelen wat er onderhuids wellicht vastgehouden wordt. Het geeft een globale indicatie van de gesteldheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van weinig olie en zal altijd worden afgesloten met zachte strijkingen.

Holistische massage

Door de ervaringen in het leven bouwen we leuke en minder leuke herinneringen op. Vooral de minder leuke herinneringen kunnen hun littekens achter laten in ons lichaam. Deze plekken willen we vaak niet meer voelen en aan herinnerd worden. Dit kunnen langzaam blokkades worden en zorgen voor een stagnaties in ons systeem. Het lichaam laat ons vroeg of laat dan weten dat het tijd is om hier mee aan de slag te gaan. Doormiddel van ons gevoel en pijn probeert ons lichaam ons te roepen.

Lees Meer

Praktijk Purusha werkt samen met Stichting Politie Veteraan voor specifieke begeleiding en behandeling.

Tel:

06 17 92 56 67

mail:

ursula@praktijkpurusha.nl

Adres:

Schepenveld 21-5
3891 ZK
Zeewolde, Flevoland

Massage Praktijk Purusha Zeewolde. KvK 68139158

BTW NL170290979B01
NIBIG Klacht en tuchtrecht nr: 529899

Algemene voorwaarden | Privacy |

WebDesign By: Websiteupdaten.nl
Menu
Top