Massage

Een massage is helemaal afgestemd op jou hulpvraag en is daarom elke keer weer een nieuwe ervaring en ontdekking omdat geen moment het zelfde is. Naast de verschillende massage technieken die ik toepas kan het ook bestaan uit beweeg advies, ontspanningsoefeningen of haptische oefeningen (bewustwordingsoefeningen)
Waar massage spieren ontspant en versoepelt kan een holistische massagetherapie bewustwording en inzicht geven. Het gaat hierin om jou beleving en zelfonderzoek.

Mijn aandachtige manier van aanraken en het aanwezig zijn als masseur en therapeut (in spé) maakt dat je je thuis kan voelen komen in je lichaam.

Veel voorkomende klachten

  • Lage rug-, en bekkenpijn
  • Rug-, schouders- en nek pijn
  • Heup-, been- en voet pijn
  • Stess, burn-out, depressie
  • Hoofdpijn, vermoeidheid
  • Andere lichamelijke of mentale klachten
Veel voorkomende klachten en oplossingen voor massage

Ontspanningsmassage

Een heerlijke ontspanning voor lichaam en geest. Loskomen van de dagelijkse stress. De ademhaling wordt dieper en het zelf genezend vermogen van je lichaam kan beter zijn werk doen. Tijdens de massage zul je je lichaam beter gaan voelen en daardoor bewuster worden van jezelf. Deze massage zal daarom zorgen voor een verbetering van je fysieke en mentale gezondheid.

Mijn advies is om de massage te plannen op een dag of moment dat u geen drukke bezigheden meer heeft. Zodat u de stilte en rust kunt vasthouden voor de rest van de dag.

ontspanningsmassage zeewolde massage praktijk

Bindweefselmassage

Bij Bindweefselmassage masseren we het onderhuids bindweefsel en prikkelen op die manier de organen, lichaamsdelen en lichaamsfuncties. Bij bindweefselmassage kun je op diepere lagen in het lichaam indirect aanraken. Zo kun je bij orgaan klachten zoals obstipatie op orgaan niveau prikkelen. Doel van bindweefselmassage is circulatie op gang brengen en de mogelijkheid geven om op diepere lagen te voelen wat er onderhuids wellicht vastgehouden wordt. Het geeft een globale indicatie van de gesteldheid van je lichaam. Er wordt gebruik gemaakt van weinig olie en zal altijd worden afgesloten met zachte strijkingen.

Holistische massage

Door de ervaringen in het leven bouwen we leuke en minder leuke herinneringen op. Vooral de minder leuke herinneringen kunnen hun littekens achter laten in ons lichaam. Deze plekken willen we vaak niet meer voelen en aan herinnerd worden. Dit kunnen langzaam blokkades worden en zorgen voor een stagnaties in ons systeem. Het lichaam laat ons vroeg of laat dan weten dat het tijd is om hier mee aan de slag te gaan. Doormiddel van ons gevoel en pijn probeert ons lichaam ons te roepen.

Lees Meer

Menu
Top